Vitaminkirály Partnerprogram Részletes Leírása

Amennyiben önnek van legalább egy weboldala vagy nagyobb e-mail címlistája, akkor nyitva áll a lehetőség, hogy online bevételhez jusson a Vitaminkirály partnerprogram segítségével. A weboldal témája előnyös, ha vitaminok, táplálék-kiegészítők, wellness, fitness, egészséges életmód. Ennek csupán az az oka, hogy legtöbben azok fogyasztanak vitaminokat, akiket a fentiek valamilyen szinten érdekelnek.

Egy partnerprogramban részt venni ez egyfajta otthoni munka, vagy internetes munka, amivel plusz bevételre tehetünk szert. A bevétel alapvetően három módon jöhet létre:

  1. Amikor feliratkozik, azonnal 1000 forintot jóváírnak az Ön partnerprogram (angolul affiliate) számláján. Ezt a későbbiekben levásárolhatja vagy ki is fizetik önnek. Nyilvánvalóan a Vitaminkirály webáruház azt szeretné, ha minél többen hirdetnék a termékeit, és ezáltal nagyobb megrendelésekre tehetne szert, amiből Önnek is kifizet egy bizonyos százalékot jutalékként. Ha mindenki csak feliratkozna, és azonnal küldenék is az 1000 forintokat, akkor ez csak a feliratkozóknak lenne előnyös és a Vitaminkirály rosszul járna. Ezért beépítettek egy kifizetési minimumot, ami 10.000 forint. Ez alatt az összeg alatt nem fizetik ki a jutalékot, mindössze gyűjtik azt. Hogyan lehet akkor mégis pénzt keresni? Ez a második pontunk.
  2. Ha ön ajánlja másoknak a partnerprogramot, akkor minden egyes feliratkozó után további 100 forintot írnak jóvá. Vagyis a feliratkozó kap 1000 Ft jóváírást és Ön is kap 100 Ft jóváírást az új felíratásért. Ha ezt nézzük akkor elég sokáig tarthat a folyamat, hogy keressen 10.000 forintot. Hogyan lehet meggyorsítani a folyamatot ez a harmadik lépés.
  3. Mivel ez NEM egy piramisjáték (ahol nincs tényleges termék) itt egy viszonteladói hálózatról beszélünk, ahol Ön és az Ön alatt lévő partnerek a weboldalukon keresztül értékesítik a Vitaminkirály vitamin és egyéb termékeit. Tehát a jutalékok nagy része nem a felíratásból, hanem a tényleges vevők tényleges vásárlásaiból származnak. Ha Ön vásárol terméket a Vitaminkirály partnerprogram segítségével, vagyis a saját ajánlókódjával, akkor 10% jutalékot kap a saját vásárlása után is. Ha más vásárol termékeket a partnerprogram útján, akkor ugyancsak kap jutalékot a vásárlások után. Ha az Ön alá feliratkozott partnerek vásárolnak vitaminokat, akkor azok után 2% jutalékot kap.

Ha a fentieket jól megnézzük, látható hogy mindhárom lépés szükséges a folyamatos online bevétel eléréséhez. Elsőként fel kell iratkoznia, amit könnyen megtehet.
Második lépésként célszerű ajánlania ezt a lehetőséget másoknak is és harmadik lépésként tényleges vásárlások kellenek a tartós sikerhez.

A fentieket nem nehéz megvalósítani, mivel a Vitaminkirály partnerprogram folyamatos segítséget nyújt a partnereknek, ez közös érdekük.

Ha a fentiek megfelelnek Önnek akkor, jelentkezzen MOST a Vitaminkirály partnerprogramba!